Lijepo je kad se na Valentinovo darivate čokoladom i cvijećem te kad odete na večeru u restoran. No možete učiniti zapravo još puno toga. Zašto ove godine ne biste promijenili način na koji slavite Dan zaljubljenih? Ako ste otvorni i za tu opciju, donosimo vam nekoliko zanimljivih prijedloga.

Postavite pitanje
Ako razmišljate o braku, ne postoji romantičniji dan na koji možete nekoga zaprositi. Dakako, kasnije ćete uvijek moći dodatno slaviti Valentinovo kao obljetnicu prosidbe.

Dotjerajte se
Neovisno o tomu hoćete li Valentinovo slaviti doma ili u nekom restoranu, dotjerajte se i dajte najbolje od sebe u tome. Neka vas partner ili partnerica pamti u najboljem izdanju.

Pobjegnite negdje
Ako imate novca i vremena, dan Valentinova pretvorite u vikend Valentinova. Odaberite romantično mjesto i posvetite se jedno drugome da napunite 'ljubavne baterije'.

Zatvorite se u kuću (ili stan)
Sjajna ideja može biti i da ostanete doma – samo vas dvoje. Zavalite se u krevet i jedno drugomu ispunite najskrivenije maštarije. Prednost je što vas nitko neće smetati…

Počastite se masažom
Nema ništa ljepše od masaže koja će vam pomoći da opustite i tijelu, ali i duh. Darujte si to i odite na masažu zajedno. To može biti i sjajna predigra…

Ponovite prvi izlazak
Sjećate li se prvog izlaska? Ponovite ga na Valentinovo! Prisjetite se svih detalja i reprizirajte ih. Ako nešto nije bilo savršeno prvi put, sada imate to priliku ponoviti.

Napišite se ljubavna pisma
Umjesto bombonjera i cvijeća, poklonite si međusobno ljubavna pisma. Ako ste oboje romantične duše, ovo je zapravo izvrstan način da svoje emocije 'ovjekovječite' do kraja života.
(DobreVijesti.info/Tportal.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy