Neke savjete vezane uz muško-ženske odnose uistinu je pregazilo vrijeme, ali neki zapravo još uvijek pale. Iskoristite ih za svoju novu vezu!

Iako će mnogi komentirati kako je Valentinovo ili Dan zaljubljenih produkt američkog potrošačkog društva, te da je dan izmišljen kako bi trgovci zaradili na poklonima i između Božića i Uskrsa, ovaj praznik je zaista tradicionalan, a svoje korijene vuče još iz Rimskog doba, iz pastirske svečanosti Luperkalije.

Zar nije i vama dosadilo da mu i ove godine darujete čarape ili vestu? Poklonite mu ono što on doista želi ovog Božića: obećanje da će seks biti sjajan. Naravno, pazite da taj paketić ne otvori pred svojom mamom.

Razgovor o seksu tijekom formativnih godina može biti jako čudan ili čak nelagodan. No, neovisno o tome jeste li prošli formalnu edukaciju o seksu ili vam je netko pričao suludu priču o 'leptirićima i pčelicama', sve ostaje na teoretskoj razini do trenutka upuštanja u seksualne odnose, što, naravno, može dovesti do nekoliko iznenađenja.

Jutarnji je seks nešto za čime žudi gotovo cijeli muški rod. Prihvaćaju oni seks u bilo koje vrijeme, ali jutarnji im ima neke posebne draži. Niste jutarnji tip i u to se doba ne osjećate privlačno niti vas seks privlači? Donosimo vam odgovor na pitanje zašto su muškarci najnapaljeniji prvih sat vremena nakon buđenja te nekoliko trikova da i vi možete uživati u seksu dok još niste otvorili oči kako treba.

Nova istraživanja o ženama i seksu mogla bi šokirati čak i tvorce revolucionarnih ideja o ženskom orgazmu. Donosimo vam podatke koji su otkriveni u najnovijem seksualnom istraživanju.

Hrvati su najaktivniji ljubavnici na svijetu s prosječno 11 partnerica, a na začelju su Indijci s prosječno tri partnerice, prenijeli su u srijedu mediji pozivajući se na istraživanje indijskog izdanja časopisa Men's Health. Istraživanje je pokazalo da Hrvati, Grci, Nizozemci i Britanci imaju najaktivniji seksualni život pošto su među vodećima u većini ispitanih kategorija, prenosi indijski tjednik The Diplomat.

To je jedno od vječnih pitanja: kako povećati veličinu, snagu i izdržljivost erekcije? Iako postoji cijeli niz tretmana, uređaja i krema, činjenica je da vam itekako može poslužiti nekoliko jednostavnih i brzopoteznih trikova.

Sudeći prema rezultatima novog istraživanja, čini se kako su znanstvenici otkrili tajnu bračne sreće. Tako je, prema njihovim riječima, tajna dugotrajnog i sretnog braka jednostavno mijenjanje teme kako bi se izbjegla svađa. Dok mlađi bračni parovi neslaganja često rješavaju žustrom svađom, parovi s duljim bračnom stažem, poučeni iskustvom, kako bi izbjegli svađu jednostavno promijene temu razgovora, piše Daily Mail.

Jeste li ikad čuli neke totalne ludosti o seksu i pomislili da nema šanse da je to točno? Hm, čini se da niste bili u pravu.