Kako ispričati priču koja nema ni početak ni kraj, čiji samo mali segment sagledavamo i pokušavamo dokučiti našim ograničenim ljudskim osjetilima. Kada tako razmišljam, uvijek pomislim kako bi bilo divno komunicirati telepatski i kako smo mi kao ljudska rasa to zanemarili.

Zamislite da sretnete neku osobu i da ju pitate kako je, i zatim u nekoliko trenutaka saznate sve o njoj, njezinim osjećajima, o svemu što proživljava, bez skrivanja, bez srama, samo zato što je sretna zbog svih iskustava koje prolazi, znajući da joj ona daju mogućnost rasta i  napredovanja. Zar to ne bi bilo posebno iskustvo? Nakon njega sve bi bilo čisto i jasno, bez nepotrebnih promišljanja, stvaranja konstrukcija i donošenja brzopletih zaključaka.

No Zemlja nije takvo mjesto. Zemlja je prava „igraonica“ za sve nas koji smo odlučili doći tu i igrati se. Ova igra je sve ali ne jednostavna gledajući „samo“ zemaljsku perspektivu, ali i jako zabavna i laka iz više perspektive. Što znači da svi naši problemi postaju puno manje komplicirani onog trena kada napustimo ova tijela i vidimo cijelu situaciju bez primjesa strahova i vlastitih blokada, s potpunom  sviješću, otvorenošću i ljubavlju. Zašto ne pokušati radom na sebi i vlastitim shvaćanjem doći do trenutka kada spajajući se sa sobom na višim razinama možete sagledati svoj život dok ste još u ovim tijelima te na taj način poboljšati vlastitu kvalitetu života i podići svjesnost.

Ovo je jedna takva priča, komplicirana u svojem sadržaju, a jednostavna u svojoj istini. Prateći put jedne duše kroz njena tri uzastopna života pokazuje lekcije koje si duša kreira kako bi učila i stvarala, sebe u boljoj frekvenciji i boljem shvaćanju. To je sve što ću reći, sve ostale zaključke donesite sami; svatko od nas ima svoju priču života kojoj će u „rasvjetljavanju“ možda pomoći put ove duše. Bude li tako, bit će mi osobito drago.

Želim vam ugodno putovanje.-------------------------------------------
O autorici:
Maja je od malena privučena pisanjem nastojala svjetove oko sebe pretočiti u pisanu riječ. Nakon uspješnog pothvata i brojnih zadovoljnih stranki s tadašnjom vlastitom tvrtkom za grafički i web dizajn slijedi intuiciju i pokreće portal grombol.com koji je u godinama koje su uslijedile transformirao hrvatsku duhovnu scenu i postao vodeći u regiji. U međuvremenu "dobiva" projekt Magic Wood i zapisuje danas dobro poznatih 56 kartica, te naknadno i knjigu "Jednostavnost Života". Zatvara priču sa portalom Grombol i usmjerava energiju u novom pravcu, te je danas uz radionice i tretmane koje daje u Anava centru posvećena pisanju novih knjiga te materijala na Internet stranici jednostavnost.com na kojoj zapisuje priče, tekstove ili poruke koje vam mogu osvježiti dan te pomoći da dođete u kontakt sa sobom.
jednostavnost.com

O Anava centru:
Godinama savladavajući razne tehnike samopomoći odlučuje se za intuitivni energetski rad koji ne slijedi niti jedno pravilo već dopušta slobodu izričaja koji je u radu s ljudima izuzetno bitan. Svaka osoba je individua, na taj način kroz radionice i osobne tretmane nastoji svakom posebno približiti njegov svijet; kako bi svatko došao u kontakt sa sobom i sa svim onim što je donio u ovaj život. Kao suvlasnica Anava centra svoju ponudu konstantno mijenja ovisno o trenutku i energijama. Na stranicama se možete pribilježiti na mailing listu te na taj način biti informirani o novim ponudama Anava centra.
anavacentar.com

O Magic Wood projektu:
Kartice Magic Wood te knjiga "Jednostavnost života" već godinama su prisutni na našem tržištu. Kanalizirani na Sljemenu te s puno ljubavi isporučeni ljudima vrlo brzo pronašli su put do onih koji su u njima prepoznali tehničko pomagalo za dolazak u kontakt sa sobom.
magic-wood.com

Nagradna igra:
Za 6 slučajno odabranih čitatelja koji se jave na našoj facebook stranici i napišu DobreVijesti.info mi poklanjaju  ... (navedite koju knjigu) pokloniti ćemo ove izvrsne knjige:

3 knjige - Što je to ljubav? - NOVA knjiga
3 knjige - Magic wood: Jednostavnost života

Nagradna igra je završena.

Dobitnici su:

3 knjige - Što je to ljubav?
Alice Leonardelli
Nina Vranko
Matea Tkalčević

3 knjige - Magic wood: Jednostavnost života
Ana Sebelić
Igor Franjković
Ivanka Hlobik

Molimo dobitnike da se jave na email redakcija (redakcija@dobrevijesti.info) ili privatnom porukom u inbox sa slijedećim podacima:

Ime i prezime Broj telefona Adresa

Hvala svim na sudjelovanju. Uskoro će biti još zanimljivih nagradnih igara! :)


Komentari (1)add comment

sandra abramovic kaze:

...
jednostavnost zivota bi trebao biti odličan roman i ja bi ga rado pročitala
 
10 Prosinac, 2012
Glasovi: +1

Napišite komentar

busy