Oliver Dragojević  za početak prosinca  priprema dva velika koncerta u sklopu promotivne koncertne turneje za aktualni album "Samo da je tu", a tijekom  koje će 10. prosinca zapjevati u Slavonskom Brodu, a samo dan kasnije u Koprivnici! Uvijek traženi i omiljeni Oliver, u Slavonskom Brodu će nastupiti 10.12. u Sportskoj dvorani "Vijuš", a 11.12. u Sportskoj dvorani srednje škole u Koprivnici. Oba koncerta organizira koncertna agencija Gramofon iz Zagreba.

Tijekom više od 40 godina svoje iznimno bogate glazbene karijere, nebrojenih uspješnih koncerata koji su uključili i nastupe na velikim svjetskim pozornicama - Olympiji u Parisu, Carnegie Hallu u New Yorku, te također u londonskom Royal Albert Hallu, jedan od naših najpoznatijih pjevača i glazbenih velikana uz svoje će brojne kultne hitove na predstojećim koncertima promovirati pjesme s novog albuma "Samo da je tu".

10.12. U SLAVONSKI BROD 
11.12. U KOPRIVNICA

Odmah valja naglasiti kako je već singl "Jubavi mala" s kojim je najavio aktualni album, preko noći poharao domaće top ljestvice, a album "Samo da je tu" u rekordnom je roku postao jedan od najprodavanijih diskografskih izdanja u ovoj godini.

Nagradna igra
DobreVijesti.info portal u suradnji sa agencijom Gramafon Vam poklanja 5 ulaznica za koncert Olivera Dragojevića u Slavonskom brrodu ili Koprivnici. Sve što ste trebali napraviti jest poslati email na redakcija@Osijek-Online.com za naslovom "Želim na Oliverov koncert - naziv grada" i Vašim podacima (Ime prezime kontakt broj telefona i adresa) i ulaznica za koncert je mogla biti baš vaša :)

Dobitnici su:

Zdravko Horvat
Ivana Pavlović
Tamara Kišiček

Čestitamo!

Stoga nipošto ne propustite glazbenu čaroliju uz Olivera na jednom od predstojećih koncerata u prosincu! Pretprodaja ulaznica za ova dva sjajna koncerta već je počela, a građani ulaznice mogu nabaviti  putem sustava www.eventim.hr. Za koncert u Slavonskom Brodu ulaznice se prodaju i u hotelu Savus i Caffe Baru "Gem".


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy