Još jedna pressica rekli bismo, još jedno fotkanje i standardno "ispucavanje" osnovnih podataka o cijeni ulaznica, gostima, repertoaru i kako svi vole što su došli u Osijek... no pogriješili bi. Sam početak pressice je bio zanimljiv, mnoštvo novinara govorilo je da je netko zaista zanimljiv došao u naš grad. Đorđe ili naš omiljeni "Đole" je jednostavan, orginalan i genijalan kantautor i pjesnik bez usporedbe na ovim prostorima.

Već na početku svoga predstavljanja je u svom stilu na duhovit i osebujan način zabavljao sve prisutne raznim primjerima iz svoga života i situacija u kojima se našao na prostorima Ex Yu. Uz anegdote iz života, snimanja filma "Kao rani mraz", Đole je oduševio sve prisutne i zadobio ono bitno povjerenje medija koji će ga sigurno i ovaj put prezentirati javnosti kao događaj koji ne smijete propustiti.

Đole se ne propušta, pogotovo kada je tako rjetko kod nas. Osječani ali i oni iz okolnih zemalja sa nestrpljenjem čekaju svaku informaciju o njemu, premijera filma će biti zasigurno takva da nikoga neće ostaviti ravnodušnima, a koncert ne sumnjamo - spektakularan!

Đorđe Balašević je jedan od najcjenjenijih autora, glazbenika, pjesnika i pjevača, dolazi u Osijek kako bi publici predstavio svoj novi band "Panonska mornarica", ali i svoj filmski prvjenac, film "Kao rani mraz".

Sve započinje u petak 26. studenog, kada će se, u posljepodnevnim satima, upriličiti svečani doček Đorđa Balaševića i njegove svite i to u Poslovno rekreacijskom centru Ovčara Čepin, gdje će drage goste dočekati domaćini, uzvanici i predstavnici medija.

U subotu 27. studenog s početkom u 20:00 sati, Osijek će, u dvorani Gradski vrt, svjedočiti slavonskoj premijeri filma "Kao rani mraz", filma koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Redateljski prvijenac Đorđa Balaševića donosi priču o Vasi Ladačkom, kroz predivnu priču o prijateljstvu, ljubavi, vremenu, smještenu u predivne vojvođanske pejzaže. Film je okupio vrhunsku glumačku postavu predvođenu Radom Šerbeđijom, Mustafom Nadarevićem, Zijahom Sokolovićem, Mirom Banjac i brojnim drugim glumcima među kojima su i članovi redateljeve obitelji. Sama premijera filma donosi i poneka iznenađenja za publiku, koja će ostati mala tajna sve do projekcije...

U nedjelju 28. studenog, u 20:00 sati, na pozornicu dvorane Gradski vrt u Osijeku, izaći će Đorđe Balašević kako bi, praćen "Panonskom mornaricom", publici priredio višesatni koncert za pamćenje. "Panonska mornarica" je Balaševićev novi prateći band, koji je spoj klasičnog i tamburaškog banda koji u sebi krije ponajbolje glazbenike s ovihh prostora u tom žanru i koji je oduševio publiku na svojoj premijeri u Opatiji, a potom i na drugim koncertima. Balašević će publici podariti nezaboravne trenutke  presjekom svojih najvećih uspješnica i svojim nenadmašnim naratorskim sposobnostima. Publika će tako, zajedno sa Đoletom, pjevati o nekim novim klincima, o Vasi Ladačkom, Djevojci sa čardaš nogama... I zasigurno - uživati.

Ulaznice za ova dva vrhunska događaja, kreću u prodaju 9. studenog, a moći će se kupiti u sustavu Eventima, na www.eventim.hr, te na prodajnim mjestima: Video Cross Centar, TZ Osijek, Glas Slavonije, Caffe Bar "Pit line" (dvorana Gradski vrt), kavana Capuccino, TZ Baranje - Beli Manastir, TZ Donji Miholjac, Caffe bar "Saloon" Đakovo, Hotel "Park" Našice, "Marabu bar" Vinkovci i rođendaonica "Madagaskar" Vukovar.

Cijene ulaznica su 80,00 kn za premijeru filma te 160,00 kn za koncert.

Cijeli "Tour 2010" koji obuhvaća Osijek, Split i Zagreb, je nastavak eventa započetog ovog ljeta u Opatiji, eventa koji je oduševio publiku, koji je u ovaj grad doveo brojnu publiku čak iz cijele Europe te je za vjerovati da će ovaj koncert oduševiti i sve one koji će svoje ulaznice osigurati na vrijeme te nazočiti ovom posebnom događaju.

Pridružite nam se na Facebook Eventu!

Pročitajte više:
Đorđe Balašević u Osijeku - cijena ulaznica i lokacije prodajnih mjesta
Đorđe Balašević & Panonska mornarica Tour 2010 - nagradna igra (prvi krug je završen)
Đorđe Balašević u Osijeku: Slavonska premijera filma "Kao rani Mraz" i koncert u dvorani Gradski vrt!

Portal Kultura u Osijeku
Pressica - Đorđe Balašević u Osijeku!


Komentari (3)add comment

Tina17 kaze:

...
I mi smo na spektaklu!!! Napokon!!!
 
08 Studeni, 2010
Glasovi: +0

Nina Đakovo kaze:

...
Da da, dolazimoooo
 
04 Studeni, 2010
Glasovi: +1

Dorotea kaze:

...
Đorđe Balašević... legenda balkana!
 
04 Studeni, 2010
Glasovi: +2

Napišite komentar

busy