Djeca su gladna, vi ste gladni, trebate napraviti slastan, zdrav i hranjiv obrok, ali nemate baš puno vremena? Što kažete na roladu od banane? Odličan zalogaj za cijelu obitelj kada ste u žurbi. Osim toga osigurava izvore energije i proteina pa je i idealan obrok za početak dana. Ne morate se bojati kikiriki maslaca, on je jedan od najbogatijih izvora masnoća zdravih za srce, proteina, vlakana, folata i vitamin B9.

Tokom pripreme ovih sredelica pitala sam se hoće li se kombinacija ribe i slanine dobro složiti jer te dvije namirnice nikada nisam jela u zajedno. Reći ću samo da sam ih jedva uspjela uslikati koliko su brzo nestale s tanjura. E sada...da biste uživali u ovom spoju okusa potrebno je izdvojiti malo više vremena za pripremu, ali isplati se, vjerujte!

U potrazi za nečim slanim, a da nisu lazanje ili pizza, isprobala sam ovu finu slanu pitu. Osim što je slasna, zasitna je, pa je možete poslužiti i za ručak uz neku laganu salaticu.

Nakon nekoliko pokušaja konačno sam pronašla pravi omjer sastojaka za ovaj fini kruh. Možda će vam se činiti da priprema oduzima puno vremena ali vrijedi pokušati!

Ako imate najavljene goste, a neda vam se izmišljati i pripremati nekakvo komplicirano jelo, probajte s ovim. Namirnice koje vrlo često (barem ja) upotrebljavate ali pripremljene na malo drugačiji način. Uz pire krumpir i neku osvježavajuću salatu, mislim, da će se svidjeti svakome.