stipe.dumancic.org je blog Osječanina koji na osebujan i duhovit način prati problematiku internetskog, duhovnog, ljudskog svijeta (i još ponekih svjetova). Osim zanimljivih recenzija aktualnih novosti iz svijeta internestskih tehnologija, na ovom blogu možete vidjeti i predstavljanje njegovih zadnjih interesantnih projekata i poslovnih poteza. To bi bio njegov kutak za pravi trenutak...

Stipe.Dumancic.org

Odličan blog sa prezentacijom skiciranih karikatura od strane talentiranog autora. On sam za svoj blog kaže slijedeće: Karikature uglavnom... bez puno priče. Nadam se da ćete s ovog bloga otići bolje volje nego što ste došli. Uživajte!

Želite li karikaturu? MaliStudio.blog.hr

Puno dobrih stvari, pozitivnih misli a ponekad i malo grintanja. Ovaj blog se može okarakterizirati kao ekološko-hedonistički. Predstavlja i stalnu borbu protiv svih oblika gluposti uključujući i autorovu...

Pogledajte blog "Brod u boci"

Jedete li haringe? A možda neke druge sitne ribe? :) Jednostavan i lijep blog sa još lijepšim fotkama od kojih će vam zastati dah.

Obavezno pogledajte HARINGE

Ipanemin blog nam daje jednu lijepu reportažu fotkica (jako dobrih) crtica iz njenog života i njezinih razmišljanja. Naravno tu su fotke i s raznih koncertnih ludorija.
Korisno je i pogledati arhivu, svega se tu nađe...i da, voli Marzipan...(ja ga mrzim) ;)

Pogledajte Ipanemin blog

PINKEYE'S TWISTED JEWELRY jest odličan blog sa radovima autorice neobičnog nakita od fima i "inih" stvari. Na blogu možete vidjeti cijelu kolekciju ogrlica, naušnica, broševa i bedževa, prstenja... Autorica nakita je izuzetno talentirana i njezin osebujan i zaista interesantan rad trebate svakako pogledati.

PINKEYE'S TWISTED JEWELRY

Dvadesetdvogodišnja Marina Filipović bavi se fotografijom relativno kratko, tek nekoliko godina, ali je iza nje nekoliko izložaba, što samostalnih a što grupnih, kako domaćih tako i međunarodnih. Njezine su fotografije osvojile više nagrada na međunarodnim natjecanjima fotografije, među kojima I naslovnicu prestižnog francuskog fotografskog časopisa Photo. Damir Hoyka izabrao ju je i kao sudionicu svog fotoseminara Fotosofia 2 u 2007.

Marinine su fotografije objavljene i u meksičkom udžbeniku fotografije “Digital design”, koji se koristi u nastavi fotografije za srednje škole, a na kojima su objašnjena pravila kompozicije, atmosfere te pravilo trećine. Hrvatski blogeri poznaju mladu fotografkinju kao Marinshe, a njezin blog prate redovito na adresi www.marinshe.bloger.hr.

Kada bi opisivali Novac.blog.hr možda najbolji opis jest "zašto biste teško radili za svoj novac kad on može teško raditi za vas. Samo treba znati kako." Novac.blog. hr je izuzetno dobro mjesto za pronaći savjete za svakodnevne financijske poteškoće ali i za ozbiljna financijska ulaganja. Na blogu možete naći i popis odličnih knjiga o financijama i investiranjima a koje je i sam autor bloga pročitao i prokomentirao.

Još je tu i nekoliko zgodnih aplikacija i puno dobrih linkova na blogove i stranice slične tematike...

Obavezno posjetiti! Novac.blog.hr