Živim jedan sasvim normalan život, posao-kuća-birtija haha, šala...Najčešće provodim vrijeme s djecom, nekako sam na sebe i svoje gušte zaboravila, ostavila ih po strani.
Rekla sam samoj sebi, mali su još, budi s njima dok te trebaju, stavi ih na noge, ti ćeš lako to sve nadoknadit, a između ostalog, još ću bit u najboljim godinama (tridesete!!!!bar tako drugi kažu, ja ću tek vidjet, ali nadam se).

Do nedavno sam još i znala izaći, zalomit s prijateljicama, dati si oduška, ali postao mi je i to preskupi i prenaporni „sport“. Vrijeme najčešće provodim u parku na klupici, s još jednom mamom sličnoj meni, živimo onako kako nam naši najmanji dirigiraju tempo.

ALI, imam jedan poseban GUŠT.
Vikend-akcija kod mog jako dobrog prijatelja (just friend) pretvorila se u neki naš ritual, samo naš gušt.

Obožavam pobjeći od svih i svega, zaboravit na svih i sve, makar na jedna dan ili bolje na jednu noć. Kao da odem u neki drugi svijet, meni zabranjen i nedopustiv, bar se tako ja znam osjećat i samoj sebi napravit kočnicu Alo ipak si mama, ti to ne smiješ! Koja glupost, pa želim uživat u svemu što mi je po guštu, a ovo mi je još uvijek No. 1.

Dođem, natočimo si omiljenu nam cugicu i kreće jukebox sa YouTuba. I to naravno uvijek ispadne ismijavanje na račun muzičkih želja jedan drugome.

Gušt je što u jednoj noći čujem stvari koje sam čula kroz cijeli svoj život, od jako starog do starog, pa od novog do najnovijeg, od 50-tih do 2012.

Kako omiljena cugica djeluje, tako nam moždane vijuge izvlače uspomene, i to ispadne jedna muzička juhica, svega i svačega. Od nezaobilaznog (mog omiljenog, a ja imam prednost, ipak sam žena) „Queena“ i njihovih Greatest hits pa do Halida i njegove „Miljacke“.

Jednostavno mi je to nešto posebno. Kao što je nekome jedan sasvim običan izlazak, odlazak na večericu, u teretanu, i tko zna što sve ne, meni je još uvijek ovaj dio mog života najveći gušt, moj osobni Wellness centar (i to još besplatni,osim cuge i eventualno hrane), obnova za moju dušu.

Imam svoj GUŠT – pa ja sam prava sretnica.

NE ZABORAVITE NA SVOJE GUŠTE, nađite ih, živite ih!

Maja


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy