Ovo je trenutak kada odjednom progledaš, počneš doživjeti istinu. Nešto se u tebi prelomi, shvatiš da si cijelo vrijeme gledao nekim "krivim" drugim očima.

'Mirno živjeh, dok me on za vrat ne ščepa'
Biblija, knjiga o Jobu
Svaka važnija interelacija u životu je karmička - svaka osoba igra svoju prije namijenjenu ulogu. Međutim, ovdje ću govoriti o najvažnijim karmičkim vezama - onima koje jedine imaju snagu iz temelja uzdrmati naš život i promijeniti nas na načine o kojima nikad nismo sanjali.

Djeca u krevetu, ja sjedam na kompjutor, stavljam Olivera i uz laganu muziku, otvaram Vam dušu....Oči mi se lagano sklapaju, ali ovo su moji trenutci mira i kolike-tolike koncentracije. Ovo pisanje me opušta, ovo su moji prvi koraci pisanja uopće, osim naravno školskog dnevnika, spomenara i tinejdžerskih ljubavnih pisama. Ali oduvijek volim o svemu razmišljati, razglabati, komentirati, filozofirati, stvarno me svašta zanima.

Živim Ljubav. Bar se trudim osjećati ljubav prema sebi samoj za početak. Učim se što znači živjeti prema pravilima ljubavi. Nije to tako jednostavno! Čini mi se da svi mi pomalo prečesto zloupotrebljavamo smisao ljubavi. Rasipamo se riječima poput Volim te, misleći da je to vrhunac življenja ljubavi.

Živim jedan sasvim normalan život, posao-kuća-birtija haha, šala...Najčešće provodim vrijeme s djecom, nekako sam na sebe i svoje gušte zaboravila, ostavila ih po strani.
Rekla sam samoj sebi, mali su još, budi s njima dok te trebaju, stavi ih na noge, ti ćeš lako to sve nadoknadit, a između ostalog, još ću bit u najboljim godinama (tridesete!!!!bar tako drugi kažu, ja ću tek vidjet, ali nadam se).

Da, dobar naslov...Prošlo je već 4 godine otkada sam se našla na prekretnici. Sto pitanja, puno puteva - kuda krenuti. Taj osjećaj izgubljenosti, straha, zbunjenosti,nemira teško je i opisati. Ja i dvoje malenih meni uz nogu, ta dva mala pačića, ni svjesna što se zbiva.