Zagreb, 3. siječnja 2012. –S prvim danom 2012. godine pokrenut je humanitarni projekt Pampersa i dm-a za potporu dječjim vrtićima u Hrvatskoj. U sklopu projekta „Ja volim vrtić!“, za kupnju svakog pakiranja Pampersovih pelena u dm-udo 29. veljače 2012. Pampers i dm će donirati po četiri kune projektu potpore dječjim vrtićima u Hrvatskoj. Procjenjuje se da će ukupna donacija dosegnuti iznos od 400.000 kuna. Po dva vrtića iz svake hrvatske regije (ukupno pet regija) s najviše glasova primit će vrijednupotporu u očekivanom iznosu od oko 40.000 kn.

Putem akcije „Ja volim vrtić!“  Pampers i dm nastoje zadovoljiti potrebe djece vrtićke dobi s ciljem poticanja i unaprjeđivanja njihovog psihofizičkog i emocionalnog razvoja.Zajedničkim snagama žele pridonijeti što veselijem i sretnijem boravku djece u vrtiću.

Prijava vrtića
Za sudjelovanje u humanitarnom projektu „Ja volim vrtić!“ mogu sedo 31. siječnja 2012. godineprijaviti svi dječji vrtići u Hrvatskoj čiji su podaci dostupni nainternetskoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.Dovoljno je Zahtjev za sudjelovanjem, zajedno s fotografijama vrtića poslati na adresu:MPG d.o.o., Banjavčićeva 22, 10000 Zagreb uz naznaku “Ja volim vrtić!”. Svi prijavljenivrtići biti će objavljeni na internetskoj stranici dm-aiPampersovom Facebooku.

Glasaj za svoj vrtić!
Odmah nakon potvrde o prijavi prikupljanje glasova za vrtić bit će moguće na Pampersovom Facebooku do 29. veljače 2012. Isključivo za prijavljene vrtiće glasati se može i slanjem SMS poruke sljedećeg sadržaja: ime vrtića, mjesto, ime i prezime na broj 61005(0,84 kn sa PDV-om). Svi prijavljenivrtići biti će objavljeni na internetskoj stranici dm-a i Pampersovom Facebooku. Po dva vrtića iz svake hrvatske regije (ukupno pet regija) s najviše glasova primit će vrijednu potporu u očekivanom iznosu od oko 40.000 kn.
Pampers i dm žele ovom akcijom pomoći vrtićima diljem Hrvatske, a najmlađima darivati još više radosti, veselja i lijepih uspomena tijekom njihovog djetinjstva.Više informacija potražite na internetskoj stranici dm-a i Pampersovom Facebooku.

Prijave vrtića do veljače, glasanje na Pampersovom Facebooku do ožujka, 2012.


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy