Beskućnik Billy Ray Harris vratio je Sarah Darling iz Kansas Cityja njezin dijamantni zaručnički prsten koji mu je zabunom dala u šalicu u koju je on skupljao novac, javlja CNN.

Sarah svoj prsten, koji za nju ima i veliku sentimentalnu vrijednost, gotovo nikada ne skida s ruke. No, nedavno ga je skinula i stavila u pretinac novčanika s kovanicama. Kada je vidjela Billyja, cijeli sadržaj novčanika istresla je u njegovu šalicu.

Tek idući dan shvatila je da mu je zabunom dala i svoj prsten. Vratila se i na ulici pronašla Billyja te ga pitala da li mu je slučajno dala nešto što je njoj jako vrijedno.

- Je li to bi prsten? Da, imam ga, čuvao sam ga za vas - odgovorio je Billy i vratio joj prsten. Sarah je bila oduševljena.

Na pitanje zašto nije založio prsten i maknuo se s ulice, Billy je rekao: 'Moj djed je bio svećenik i odgajao me otkad sam imao svega šest mjeseci. Zahvaljujući dragom Bogu, ovo je blagoslov, i ja još uvijek imam nešto karaktera'. Billy inače spava na otvorenom i to ispod jednog mosta.

Kako bi pokazala koliko je zahvalna Sarah i njezin suprug Bill Krejci pokrenuli su kampanju na stranici giveforward.com na kojoj prikupljaju novac za pomoć Billyju.

U samo tjedan dana prikupljeno je gotovo 130.000 dolara. Krejci je također upoznao Billyja te ga je izvijestio o pokretanju stranice. Također, pomogao mu je da popravi svoj bicikl.
(DobreVijesti.info/24sata.hr)


Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy