Taxi Cammeo je dao izjavu povodom nedavnih navoda pojedinaca u medijima. Grupacija Taxi Cammeo Zagreb, je počevši s radom u Zagrebu 22. travnja 2011. godine sa 76 vozila zaposlila ukupno 400 ljudi, i to u različitim odjelima svoje grupacije. Ponajviše je zaposleno vozača i djelatnika u dispečerskom centru. Osim toga otvorena su nova radna mjesta i zaposleni ljudi u upravi, marketingu i ljudskim resursima.

Grupacija Taxi Cammeo Zagreb ne ulazi niti je zanima tko s kim prijateljuje u Zagrebu, već jasno i ciljano širi svoje strateško poslovanje unutar autotaksi prijevoza. Taxi Cammeo je prerastao u nacionalnu, a ne lokalnu tvrtku i grupaciju, te će tako i dalje razvijati svoje poslovanje i štiti dostojanstvo svojih radnika, kako u Rijeci, Osijeku, Zagrebu, tako i u drugim gradovima.

Tehnički direktori u grupaciji su Dražen Medić (Taxi Cammeo Zagreb), Boško Lončar (Taxi Cammeo Rijeka) i Klaudio Klajn (Taxi Cammeo Osijek). Novost u Osijeku je da Taxi Cammeo širi poslovanje te kupuje 4 nova vozila za područje grada Osijeka kako bi na taj način i dalje mogli osigurati kvalitetnu i brzu uslugu.


Komentari (3)add comment

.. kaze:

...
Zanima me koliko bi Cameo naplatio recimo od Trga bana Jelačića do Rakitja?
 
19 Listopad, 2011
Glasovi: -1

adri kaze:

...
SUPER,NAJBOLJI,NAJJEFTINIJI,NAJPRISTOJNIJI,ULJUDNI....SAME POHVALE
 
14 Listopad, 2011
Glasovi: -1

Dina kaze:

...
Bravo za Cammeo, super su u Zagrebu se uvijek vozim s njima!
 
14 Listopad, 2011
Glasovi: -1

Napišite komentar

busy