Javljamo kako je server Taxi Cammea bio na prilagođavanju i kako je španjolski dobavljač ponovo došao obaviti servis kako bi bio potpuno prilagođen hrvatskim uvjetima rada koji se razlikuju od tržišta zemalja EU, pri tome smo poduzeli sve kako bi i naši zaposlenici prošli edukaciju i prilagodili rad suvremenoj tehnologiji.

Iako je do sada pokazivao nekoliko nedosljednosti u podršci cijelog taksi sustava, u suradnji sa španjolskim dobavljačem, otklonjene su prepreke za uspješniju komunikaciju. Još uvijek imamo određenih problema s GPRS sustavom, te uređajima koji su ugrađeni u vozila, Taxitronic i taksimetar, tako da nam pojedina vozila nisu prepoznata u sustavu. Ali i na tom problemu radimo, kako bi sva vozila bila uvedena u sustav. (Taxitronic nije u potpunoj funkciji. Španjolski proizvođač opreme za autotaksi usluge je najsuvremenija tehnološka dimenzija kvalitetne i optimalne taksi usluge koju je u najboljoj namjeri ugradio i Taxi Cammeo.) Iako smo naišli na prepreke tijekom početka rada, za sada ih uspješno otklanjamo i nećemo odustati od konačne vizije poslovanja – brzo, sigurno i jeftino.

S mobilnim operaterima T-mobile, VIP, Tomato, Tele 2 i Bon Bon uspostavili smo poslovne kontakte, s tim da su broj 1212 Taxi Cammea svi mobilni operateri odobrili. Cijena poziva ovisi o mobilnom operateru i tarifi koju su njihovi korisnici odabrali.

Ujedno zbog povećane potražnje petkom i subotom navečer pojačali smo službu u dispečerskom centru, iako još uvijek ne možemo potpuno ugoditi svim zainteresiranima zbog toga što je na cestama samo 76 vozila Taxi Cammea s licencijom za autotaksi prijevoz u gradu Zagrebu. Naša predviđanja su se potvrdila, kako Zagrebu treba puno veći broj taksija. Žalimo što nije ostvaren uspjeh sa svih 150 vozila.

Naglašavamo kako putnici iz i za gradove Velika Gorica, Zaprešić, Sesvete i Sv.Nedjelja, te zračna luka Pleso mogu koristiti naše usluge po narudžbi i po zakonu smijemo kupiti putnike uz prethodnu najavu s ispisanim imenim i prezimenom i brojem leta, bez stajanja na taksi stajalištima i bespotrebnog čekanja.

Ovakav način usluge ulazi u zonu vožnje Taxi Cammea, te ovim putem želimo zaustaviti glasine o nedozvoljenim vožnjama.

Ovo javljanje koristimo ujedno i kako bi se svim našim klijentima ispričali zbog neugodnosti, koje smo prouzročili nefunkcioniranjem servera.  Izražavamo žaljenje što su mnogi ostali bez mogućnosti i prilike kako bi koristili naše usluge.
Taxi Cammeo


Komentari (3)add comment

Velika Gorica kaze:

...
Hvala Vam što ste došli.
 
09 Svibanj, 2011
Glasovi: +1

Dorotea ZG kaze:

...
Taxi Cammeo - spas za Zagreb!!
 
09 Svibanj, 2011
Glasovi: +0

nim kaze:

...
Samo naprijed!!!
 
09 Svibanj, 2011
Glasovi: -2

Napišite komentar

busy