PITANJE: Trebam li se registrirati za čitanje DobrihVijesti?
ODGOVOR: Ne, nije potrebna registracija za čitanje vijesti na Web portalu Dobrevijesti.info

PITANJE: Trebam li se registrirati za slanje svojih vijesti?
ODGOVOR: Da, potrebna je registracija za slanje vijesti na prema uredništvu koje potom istu pregledava i ako zadovoljava sadržajem kriterije za objavljivanje, vijest je ubrzo objavljena na naslovnici.

PITANJE: Mogu li poslati svoj link u sekciju "Dobri linkovi" ?
ODGOVOR: Svakako, no kao i za slanje vijesti potrebno je registrirati se (što je jako brz proces) i poslati svoj link. Odmah nakon što je link odobren, biti će prikazan u odabranoj sekciji.

PITANJE: Koliko vijesti zapravo ima na Dobrim vijestima iz medija ?
ODGOVOR: Na dan 01. ožujka 2013. više od 3500 dobrih vijesti i većina ih se može čitati i sada bez obzira na datum objavljivanja jer su "DobreVijesti" isključivo zanimljive, korisne i praktične vijesti iz hrvatske i cijelog svijeta.

PITANJE: Kako se registrirati?
ODGOVOR: Registracija je jednostavna i ne traži puno Vašeg vremena.  Potrebno je na naslovnici gore desno kliknuti na link "Registracija" (modul "Prijava")  te ispisati potrebna polja. Ubrzo Vam dolazi Email (koji ste naveli u registraciji) sa potvrdom o registraciji. Nakon što potvrdite link koji Vam je sistem automatski poslao, možete koristiti portal za slanje vijesti i linkova, komentiranje tekstova i videa.

PITANJE: Što dobivam registracijom?
ODGOVOR: Registracijom dobijate mogućnost pisanja i slanja vaših vijesti te objavu istih na naslovnici DobrihVijesti. Također, kada ste registrirani možete slati linkove u sekciji "Dobri Linkovi" te pratiti svoje komentare koje ste ostavili na objavljenim vijestima od kada ste registrirani.

PITANJE: Mogu li dodati anketu?
ODGOVOR: Možete, ali za dodavanje vaše ankete ipak bi bilo potrebno kontaktirati redakciju putem kontakt forme "Kontakt".

PITANJE: Mogu li vam poslati link svoje osobne stranice, banner i jeste li zainteresirani za razmjenu linkova?
ODGOVOR: Svakako, no za razmjenu linkova, bannera ili objavu sponzoriranih vijesti molimo Vas da kontaktirate redakciju putem kontakt forme"Kontakt".

PITANJE: Mogu li objaviti sponzorirani članak na vašim stranicama, vijest, reklamni banner, možete li me dodati u popis "Prijateljskih portala"?
ODGOVOR: Naš portal je nekomercijalan i ne funkcionira kao pravna osoba. možemo napraviti jedino razmjenu bannera, a zanimljive članke objavljujemo svima. U prijateljske portale dodajemo one koji su dodali nas.

PITANJE: Trebate li suradnike za pisanje vijesti?
ODGOVOR: Ako ste zainteresirani za pisanje i traženje dobrih vijesti na internetu, pisanje dobre kolumne, dobrodošli ste. Potrebno je da pošaljete kratki email sa osnovnim podacima o sebi i nakon toga vam šaljemo upute kako možede doprinjeti radu DobrihVijesti.