Još sredinom 2007. Godine nekoliko entuzijasta odlučilo je pisati http://goodpressnews.blog.hr. Željeli smo time izdvojiti dobre vijesti iz mora loših i skupiti ih, prikazati na jednom mjestu.

Dobre vijesti su mala i vrijedna ekipa koja se trudi približiti Vam dobre, zanimljive i pozitivne vijesti. Trudimo se iz Hrvatskih medija profiltrirati i izdvojiti one specifične, zanimljive vijesti koje su pozitivne i dobre. Svakodnevno, oko nas se događa puno toga lošega, mi želimo čitati isključivo ono dobro.

Naša misija je jednostavna. Mnogo ljudi je željno pozitivnih vijesti u svojim životima. Samo "rođenje" Dobrih Vijesti značajno je kako na društvenom tako i na socijalnom planu svake zajednice ljudi.

Nema mjesta negativnim vijestima?  I negativne vijesti su važan dio svakog informiranog građanina i neophodne su za normalnu socijalnu evoluciju. Ali danas nas televizija i lokalni pa i svjetski mediji bombardiraju konstantnim i stalnim lošim i negativnom vijestima. Trebamo biti informirani, svakako…ali ne moramo čitati uvijek ono što nam je prezentirano.

Dobrevijesti.info prenose vijesti iz hrvatskih medija (Internet portala) navodeći izvor vijesti. Nije nam želja niti namjera nikoga oštetiti niti raditi nešto što ne odgovara izvoru vijesti. Dobre vijesti iz medija su nekomercijalan projekt usmjeren u pozitivnom smjeru s naglaskom na prikazivanje samo "dobrih vijesti".

Čitajte Dobre Vijesti iz medija

Sviđaju li vam se dobre vijesti?
Pronađite nas na FaceBook-u DobreVijesti stranice
Pratite nas na Twitter-u DobreVijestinfo
Pridružite nam se na Trosjedu
Čitajte nas i na odličnoj novoj infrmativnoj mreži Tvinx - DobreVijesti